Polityka Prywatności

 

  Polityka prywatności serwisu masajka.wroclaw.pl

Witam serdecznie, ze względu na fakt, że bardzo ważną kwestią jest ochrona Twoich danych osobowych, spełniam obowiązek poinformowania Cię o tym, w jakim celu i w jaki sposób są przetwarzane Twoje dane. Gromadzenie Twoich danych jest niezbędne do prawidłowego świadczenia usług. Z tego powodu,  przedstawiam poniższą politykę prywatności.

1. Informacje ogólne. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług oferowanych poprzez Serwis.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest firma SEOSKI MARCIN SKIBA z siedzibą w Strzelcach Opolskich os. Piastów Śląskich 13/52  NIP 6443350564 REGON 241943150. Wszystkie obowiązki dotyczące ochrony danych osobowych wykonuje bezpośrednio wyżej wspomniany administrator danych.

3. Dokument został dostosowany do wymogów Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE. 

4. Na potrzeby lepszego odbioru Polityki Prywatności termin „Użytkownik” zastąpiony został określeniem „Ty”,  „Administrator” – „My”. Termin „RODO” oznacza Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.

5. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

6. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

7. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
a)    poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
b)    poprzez gromadzenie plików “cookies” [ patrz polityka plików “cookies” ]
c)    poprzez dobrowolne zapisanie się na newsletter

8. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika po uprzedniej akceptacji ninejszej Polityki Prywatności.

9. Dane osobowe podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego. Dane osobowe podawane w formularzu są traktowane jako poufne i nie są widoczne dla osób nieuprawnionych.

10. W serwisie stosuję pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

11. Na wielu stronach firmy możesz dokonać zapisu na newsletter, lub zapisu na stronach, które w zamian za podanie danych udostępniają bezpłatne materiały. W celu poprawnej realizacji dostarczenia materiałów, niezbędne jest podanie swoich danych w postaci adresu email oraz numeru telefonu. Podstawą prawną do wykorzystywania podanych danych jest wyrażona zgoda na przetwarzanie, wyrażona przez Ciebie w momencie zapisu. W każdej wysyłanej do Ciebie wiadomości email, na końcu dokumentu znajdziesz link, za pomocą którego możesz zmienić lub wykreślić swoje dane z mojej bazy.

12. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

13. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również prawa do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie. Dodatkowo masz prawo do wniesienia skargi w momencie, gdy istnieje podejrzenie, że administrator nieodpowiednio zabezpiecza i przetwarza Twoje dane osobowe.

14. Zastrzegamy sobie prawo do przetwarzania Twoich danych po rozwiązaniu Umowy lub cofnięciu zgody tylko w zakresie na potrzeby dochodzenia ewentualnych roszczeń przed sądem lub jeżeli przepisy krajowe albo unijne bądź prawa międzynarodowego obligują nas do retencji danych.

15. Administrator ma prawo udostępniać dane osobowe Użytkownika oraz innych jego danych podmiotom upoważnionym na podstawie właściwych przepisów prawa (np. organom ścigania).

16. Usunięcie danych osobowych może nastąpić na skutek cofnięcia zgody bądź wniesienia prawnie dopuszczalnego sprzeciwu na przetwarzanie danych osobowych.

17. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

18. W celu kierowania do Ciebie treści reklamowych odpowiadające Twoim potrzebom i zainteresowaniom, w serwisie umieszczone są piksele konwersji Facebooka, za pomocą których rejestrowane są Twoje czynności, podejmowane na stronie. W ten sposób za pomocą ciasteczek Facebooka Tworzony jest Twój profil, do którego dostosowywane są komunikaty reklamowe.

19. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis masajka.wroclaw.pl Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

20. W razie pytań lub wątpliwości w kwestii któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT lub kliknąć poniżej. Możesz skontaktować się mailowo pod adresem info@masajka.wroclaw.pl

 

 

Dziękujemy że z nami jesteś.

1

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.